Friday 17 June 2016

#FRIDAYREADS

Hello and welcome to another #fridayreads post!

As you know, I'm currently diving deep in the sea of the Harry Potter obsession. Today, I'm going to show you (and probably even finish reading) my most favourite part of the series, the third book. So say hi to Harry Potter and the Prisoner of Azkaban!


How amazing it is that my most favourite book has also one of the most beautiful covers I've ever seen?


I consider this book to be my most favourite because of lots of reasons, but there are two main ones: First, it introduces my favouirte person, Remus Lupin. Second, it introduces my favourite person, Sirius Black. These are almost reasons enough, huh? But there's also Cedric Diggory and Cho Chang. And my beloved Minerva being savage (seriously, book Minerva McGonagall is the best thing). And Fred and George. I'm just so emotional over this book, and I really want to finish it immediately but also don't want it to ever end.

I love it. I simply love it.


And what book is yours #fridayread this week?


5 comments:

  1. Ta obálka je opravdu neskutečně nádherná. Fakt si tuhle sérii brzy pořídím, ale nejdřív musím najít dostatečnou omluvu pro spontánní útratu 2 000 :) Přeji pěkné dočítání, užívej si ten fantastický svět plnými doušky a měj krásný víkend, Káťo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem fakt naprosto zamilovaná do tohohle vydání. Říkám to pořád, ale fakt jsem. A myslím, že na koupení takovýchhle skvostů ani "omluvu" nebo "výmluvu" nepotřebuješ. :-)

      Děkuju, děkuju, a měj se nádherně, Týnko! (Doufám, že nám na ten víkend aspoň přestane pršet, aby fakt mohl být krásný.)

      Delete
  2. Už jsem se rozhodla, jestli v září zvládnu státnice, tohle vydání HP bude moje (plus ještě první díl v ilustrované verzi v češtině) - jo, jsme magoři a nestydíme se za to. A Lupina taky miluju!
    Měj se krásně

    ReplyDelete
    Replies
    1. TO JE TEN NEJPARÁDNĚJŠÍ DÁREK, JAKÝ SI ZA STÁTNICE MŮŽEŠ DÁT. Já ti samozřejmě budu hrozně držet palce, aby se ti to povedlo, ale myslím si, že když budeš mít před očima vidinu těchhle krásných drahoušků, že to půjde samo. :D

      Já jsem zrovna dočetla, a musím říct, že mám normálně chuť to přečíst znovu. Miluju Lupina, miluju Siriuse. A přiznám se - jak jsem takovej ten děsnej cíťa, tak mě konec tohohle dílu fakt rozplakal, protože představa, že Sirius je takový poklad a má ho potkat co, co ho má potkat, tak mě to celou strašně rozesmutnilo.

      No, já se vrhnu na čtvrtý díl (hrozně mě děsí jeho rozsah, a taky rozsah Fénixova řádu), tak doufám, že budu pořád stejně nadšená. Měj se nádherně a užij si víkend, Haničko!

      Delete
    2. Budeš, to si buď jistá!!! Já jsem nad tím dlouho přemýšlela, ale kdyby mě někdo mučil, tak bych možná čtyřku dokonce označila za svůj nejoblíbenější :) Fakt ti strašně závidím ten pocit prvního čtení, ale já si teďka zase poprvé užívám Hunger games - už asi potřetí poslouchám Hanging tree - vůbec jsem nevěděla, že ta písnička je z tohohle filmu a miluju ji!!!

      Delete