Tuesday 16 August 2016

TOP 5 | Books I'd Immediately Buy Myself For My Birthday

Hello guys!

Since it's my birthday today (yay, I hate every second of being an adult), I decided to make a little selfish post about the books I'd buy for myself immediately if I had the chance.


Erin Morgenstern

This story about a circus that arrives without warning and opens only at night is something that's been on my TBR list for ages.


Patricia Highsmith

The story about Carol and Therese that was made into an award winning film simply had to make this list.


Naomi Novik

I cannot even describe how I long to read this fantasy novel. It's been up high on my TBR list for months now.


Colleen Hoover

Does this choice even need explaining? I simply live for CoHo novels, and I've read so many positive reviews on this one that I just need to read it.


David Levithan

This LGBT book about two boys trying to set the world record for the longest kiss simply couldn't not be on this list, right? Especially when I know how good Levithan's writing is from Will Grayson, Will Grayson.


So, now that I shared my birthday wishlist with you, I have to ask you! What are the TOP 5 books you'd buy yourself for birthday? And have you read any of the ones on this list?

6 comments:

  1. Poslední zmíněnou knihu jsem náhodou četla a líbila se mi, i když byla hodně, hodně zvláštní :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já mám Levithanův styl psaní hrozně ráda a na tuhle knížku jsem četla strašně pozitivní ohlasy, takže ji mám rozhodně v plánu taky vyzkoušet. :) Měj se krásně!

      Delete
  2. Všecko nejlepšííííí!!! :) Jdi a kup si všechny, ale první Noční cirkus - to je zkrátka taková srdcovka, až to nedokážu popsat!
    Narozky mám sice až v září, přesto jsem si teďka pořídila třeba Drahý příteli, komiks Ségry, Smetištejn atak no...měla bych se krotit :D
    Měj se krásně :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. DĚKUJU! <3

      Na Noční cirkus si dělám zálusk už DĚSNĚ dlouho. Původně to měl být právě Cirkus a né Ari a Dante, kteří teď putují po světě v rámci putovní knihy, takže jo, rozhodně ho mám v plánu co nejdřív.

      Nemusíš se krotit, v klídečku. Každý den je dobrý den pro nákup nových knih. :D Doufám, že si je všechny užiješ!

      Měj se nádherně.

      Delete
  3. Júj, tak to všetko len to najlepšie z toho najlepšieho ti prajem♥^.^♥ (aj keď dosť oneskorene :D) Tvoj wishlist je zaujímavý a poznám iba Nočný cirkus, pretože ho vždy vídam vo výpredajoch, no nikdy ma nezaujal natoľko, aby som po knihe i siahla. No veľmi ma zaujala fantasy Uprooted, to si musím zistiť, či nevyšla aspoň v češtine, lebo v slovenčine určite nie, na to stavím krk :D Tak dúfam, že sa k tebe dostanú čím skôr, zaslúžiš si ich ;)) Maj sa krásne a teším sa na nový článok ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jéé, děkuju moc!

      Noční cirkus i Uprooted rozhodně stojí za to dle mýho skromnýho názoru. Bohužel si myslím, že Uprooted ještě česky ani slovensky k dostání nebude. Leda to prubnout anglicky, no. Doufám, že ti to brzo někdo přeloží, aby sis to taky mohla pořádně vychutnat.

      A ještě jednou děkuju, úplně jsi mi udělala hroznou radost tím komentářem. <3 Měj se nádherně!

      Delete